Menü Bezárás

Kukoricaliszt
A kukoricaliszt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, kenyerek, tésztafélék és péksütemények előállításához egyaránt. Búzaliszttel keverve szép színű, kellemes ízű kenyér készíthető belőle. A gluténmentes diéta alaplisztje. Élettani hatása miatt érdemes fogyasztanunk, vitamindús, finom táplálék.

Kukoricadara
Széleskörűen felhasználható, jól ismert és kedvelt puliszka, illetve egyéb kukoricás jellegű termékek (kukoricamálé, polenta) alapanyaga. Levesbetétek, köretek készíthetők belőle, magas rosttartalmának köszönhetően hamar a telítettség érzését kelti, így a fogyókúrázók számára is kedvező hatással bír.

Kukorica kásadara
A hagyományos népi konyha rizshelyettesítője, és a modern gasztronómiában felbukkanó bulgur (tört búzás szem) alternatívája. Gluténmentes. Kiváló töltött káposztába, salátákhoz, köretként és különböző egytálételek kiegészítőjeként.Durva szemcsés.