Menü Bezárás

Búzakenyérliszt, félfehér BL 112

Az igazán finom félbarna kenyér nélkülözhetetlen alapanyaga. A liszt magasabb hamutartalommal rendelkezik, mint a hagyományos finomlisztek, ennek köszönhetően adja a félbarna kenyér bélzetének színét.

Búzaliszt pizza készítéséhez

Kifejezetten pizza készítéséhez ajánljuk, használatával a pizza alapja megőrzi rugalmasságát, frissességét a fagyasztást követően is, így mindig megbízható minőségű pizzák készíthetők. Ezzel a termékkel rugalmas tésztát kapunk, mely kiváló nyújthatóságot biztosít.

Kevert tésztaliszt

Kevert tésztaliszt kifejezetten tésztagyártók részére kifejlesztett termék. Segítségével a tészta gazdag színárnyalatú lesz, a liszt használatával a tészták főzési tulajdonságai kedvezőek, a tészta ízletes, finom.

Kekszliszt

A kekszliszt kifejezetten alkalmas arra, hogy egyenletes, lágy szerkezetű tésztát kapjunk, melyből a legfinomabb kekszek készülnek. A liszt, a keksz előállításán kívül olyan termékek készítéséhez is alkalmas, ahol fontos a megfelelően lyukacsos szerkezetű tészta.

Amennyiben kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, írjon nekünk emailt az info@aboholding.com-ra, és szakembereink felkeresik Önt!