Menü Bezárás

Búzafinomliszt

Általánosan felhasználható, finomszemcsés őrlemény, sokoldalú felhasználhatósága lehetőséget ad a konyhában való kísérletezésnek. Habaráshoz, levesekhez, főzelékekhez ajánljuk, kitűnő alapja a péksüteményeknek, piskótáknak, kevert tésztáknak.

Búzarétesliszt

A búzafinomlisztnél durvább őrlésű, nagyobb szemcséjű lisztfajta, a háziasszonyok kedvence, könnyen nyújtható tészta készíthető belőle. Rétestészták alapanyaga, de sütemények, kalácsok, kelt tészták készítéséhez is ajánljuk.

Búzakenyérliszt

Kitűnő búzakenyér készíthető belőle önmagában vagy rozsliszttel, teljes kiőrlésű liszttel keverve. Használatával rugalmas bélzetű, frissességét hosszú ideig megőrző, ízletes kenyerek készülnek.

Étkezési búzadara

Magas tápanyagtartalmú őrlemény, széles körűen felhasználható, tejben és vízben főzve ízletes pépes étel készíthető belőle. Levesbetétekhez, speciális finom édességek (daramorzsa, felfújtak) készítésére is ajánljuk.