Menü Bezárás

Hagyományos termékek

Hagyományos lisztjeink sokrétűen felhasználhatóak, termékeink széles választékában biztosan megtalálja azt a lisztet, amire konyhájában szüksége lehet. Kenyérsütéshez, sütemény készítéséhez, habaráshoz, tésztakészítéshez válassza a hagyományos termékeinket!

Gluténmentes termékek

Gluténmentes termékeinket lisztérzékenyeknek ajánljuk, de kiváló alapanyagul szolgálnak a hagyományos és reform étkezésekhez egyaránt. Köretként, egytálételekhez, levesek habarásához, kenyerek, péksütemények készítéséhez is ajánljuk ezen termékeinket.

Reform termékek

A reform táplálkozás manapság nem csak divat, hanem az étkezési szokásaink megújításáról, a táplálkozásunk javításáról szól. Ehhez kínáljuk reform termékeinket, melyek hozzájárulnak az egészséges étrend kialakításához.


Ipari felhasználóknak

Pékségeknek, cukrászoknak, kekszgyártóknak, tésztagyártóknak, pizzériáknak, éttermeknek ajánljuk termékeinket, a speciális igényeket figyelembe véve alakítottuk ki termékkínálatunkat, és nem zárkózunk el egyedi igények kielégítéséről sem. Magas minőségben, szigorú élelmiszeripari előírások mellett végezzük termékfejlesztési munkánkat.