Menü Bezárás

A kondorosi üzem 2002-ben került az ABO CSOPORT-hoz, de története sokkal korábbra nyúlik vissza. Telephelyünkön minden állatfaj, minden korcsoportjának állítunk elő termékeket, a takarmánygyártás mellett, terményszárítást, raktározást is végzünk. Termékeinket dercés, granulált és morzsázott formában is gyártjuk, szem előtt tartva a partnerek részéről felmerülő egyedi igényeket is. Az ABO MIX Zrt. kiváló minőség megtartása mellett, hosszú távú partneri kapcsolatok kiépítésével, folyamatos fejlesztésekkel, integrátori tevékenyégbe történő bekapcsolódással kívánja a piacait bővíteni.
Az ABO MIX Zrt. legfontosabb törekvése a folyamatos, kiváló minőségű termékek gyártása, színvonalas szolgáltatások nyújtása a vevői igények maximális kielégítése. Termékeinkkel segíteni kívánjuk a maradék-mentes állati termékek előállítását, környezetünk terhelésének csökkentését.
A gyártás során folyamatosan vizsgáljuk a termék minőségi paramétereknek való megfelelőségét, emellett törekszünk a termelés hatékonyságának növelésére. Az alkalmazott gyártási technológia kiválasztásánál fontos szerepet játszanak a környezetvédelmi szempontok, tevékenységünk során óvjuk környezetünk épségét. Telephelyünkön végzünk bértárolást silókban és síktárolókban is, mellyel kapcsolatosan, itt érdeklődhet!

 

Megnézheted térképen itt!